برگزاری جلسه شماره ۵۳ شورای ارزیابی کیفیت دانشگاه، دوشنبه۲۲/ ۰۹ / ۱۴۰۰ از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۰۰ در دفتر ریاست دانشگاه

۲۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۷ کد : ۴۰۰۲۴ اخبار مرکز ارزیابی کیفیت و تحول آموزشی
تعداد بازدید:۲۹

جلسه شماره ۵۳ شورای ارزیابی کیفیت دانشگاه، به صورت حضوری و مجازی روز دوشنبه ۲۲/ ۰۹ / ۱۴۰۰ از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۰۰ در دفتر ریاست دانشگاه، با حضور اعضای حقیقی و حقوقی شورای مزبور با نام و یاد خدا برگزار گردید.

در این جلسه ریاست محترم مرکز جناب آقای دکتر نادر حقانی گزارش رخدادهای مربوط به ارزیابی کیفیت رشته‌های کارشناسی و نتایج دومین ارزیابی یکپارچه کیفیت برنامه و چهارمین ارزیابی یکپارچه کیفیت سیستم را ارائه نمودند.

بحث و بررسی شیوه و محتوای اطلاع رسانی نتایج به شرکت کنندگان در دومین ارزیابی یکپارچه کیفیت برنامه و چهارمین ارزیابی یکپارچه کیفیت سیستم پیرامون چگونگی تأثیر نتایج ارزیابی‌های کیفیت در تصمیمات کلان مدیریت و هدایت دانشگاه انجام شد.

کلید واژه ها: شورای ارزیابی کیفیت مرکز ارزیابی کیفیت و تحول آموزشی

نظر شما :